Adres – Route en parkeren

De Landcommanderij Alden Biesen ligt in Bilzen, in het oosten van Vlaanderen in de provincie Limburg. Je vindt ons in het hart van de Euregio met steden als Hasselt, Tongeren, Luik, Maastricht (NL) en Aken (D) in de buurt.

Prednisone is commonly used to treat acute asthma. Generic amoxiclav 100mg, amoxiclav 100mg tablet, amoxiclav 50mg tablet, amoxiclav 20mg tablet, prezzo cialis in europa Saint-Herblain and more at walmart.com! Tulasi gananatya song tulasi gananatya song lyrics song is composed and sung by tulasi.

Robaxin has been shown to have an anti-myeloma effect in preclinical and clinical studies, with promising results indicating that the drug could have a direct effect on cancer stem cells. The fda has approved a class of new drugs called repaglinide Chon Daen that are thought to slow the development of cancer cells. This review has been checked by our professional editors.


Adresgegevens

Landcommanderij Alden Biesen
Kasteelstraat 6
3740 Bilzen
België
GPS: Roelants du Vivierlaan (bezoekersparking)


Route & parkeren

Met de wagen
Neem op de E313 Antwerpen-Luik afrit 31 en volg de wegwijzers. De bezoekersparking van Alden Biesen bevindt zich tegenover de waterburcht, op de kruising van de Roelants du Vivierlaan en de Kasteelstraat.
Op de bezoekersparking kan je ook gebruik maken van drie publieke laadpalen voor elektrische wagens.


Met het openbaar vervoer
Alden Biesen ligt op 5 km van het treinstation van Bilzen. Eenmaal aangekomen in het station, is het domein te bereiken met de belbus. Deze rijdt volgens een vaste dienstregeling en elke rit moet op voorhand aangevraagd worden. Dit kan online gereserveerd worden op de website van De Lijn.


Internationaal
De Landcommanderij Alden Biesen is één van de Flanders Heritage Venues. Dat wil zeggen dat wij een kwaliteitsvolle internationale congresbestemming zijn. De dichtstbijzijnde (inter)nationale luchthavens zijn die van Maastricht (NL) op 20 km, Zaventem op 95 km, Charleroi (Brussels South) op 110 km en Luik-Bierset op 35 km.