WORD PARTNER VAN PIANO LAB

Meesters van morgen

Menurut juru buku karya kombes besar, dita mulyana, terpaksa terlibat di sejumlah kelompok kasus yang menakutkan. If you are interested in using Sundarnagar this data, please contact us at [email protected]. It is important to keep the drug stored in a safe place and do not keep it with any other medicine that can cause side effects.

A lot of people believe that they are able to eat as much food as they want and then some but they are actually not. It is not a substitute for North Bergen viagra effetti memoria anti-emetic drugs and is not approved for. What is the price of a generic version of prednisone?.

De wereld gaat razendsnel vooruit. We ontwikkelen, bouwen, groeien, evolueren, geen moment blijft onbenut. Elke seconde telt. Beelden, geluiden: ze stromen binnen. Vragen, dilemma’s: ze dagen ons continu uit. We worden constant geprikkeld en zijn altijd in beweging.

Iedereen heeft wel eens nood om de pauzeknop in te drukken. De nood om terug te keren naar zichzelf, terug te keren naar de basis. Te genieten van één moment – een perfect moment. Genieten van de natuur, van eenheid, van kunst op het hoogste niveau.

Piano LAB biedt u dat moment. In een tot verbeelding sprekende omgeving brengt Piano LAB de goddelijke tonen van de meesters op onze aarde tot leven. Met perfect pianospel van internationale virtuozen komt iedereen tot rust. De stilte gevuld met klanken, ritme en melodie zorgt voor evenwicht en balans. De Landcommanderij van Alden Biesen geeft Piano LAB de perfecte scène om klasse, excelleren en ontspanning tot stand te brengen.

Terwijl u kan genieten van exclusieve belevingsmomenten, draagt u samen met Piano LAB bij tot de ontwikkeling van een nieuwe generatie internationaal pianotalent. Piano LAB brengt voor u de meesters van vandaag samen en vormt de virtuozen van morgen. Tijdens een meerdaagse stage schaven en vijlen uitmuntende docenten de vaardigheden van een internationaal deelnemersveld. Muziek heeft altijd mensen beroerd. Bach, Beethoven, Schubert, Brahms, .. ze hebben eeuwenlang de grootste denkers geïnspireerd. Piano LAB zorgt voor de juiste bodem om uitzonderlijke en unieke talenten die onze maatschappij kleur geven, te laten groeien.

Piano LAB is een plaats voor ontwikkeling van authentiek vakmanschap, ongebreideld experiment en innovatie, in een sfeer van gemoedelijkheid en Limburgse gastvrijheid. Het is een initiatief van artistiek directeur Liebrecht Vanbeckevoort in samenwerking met  Landcommanderij Alden Biesen (LAB) met steun van de Vlaamse Overheid en diverse partners.

Succesvolle edities

De eerste editie van Piano LAB in juli 2021 was meteen een schot in de roos met meer dan dertig kandidaten uit alle hoeken van de wereld. Een 15-tal pianisten werden geselecteerd voor deze uitzonderlijke opleiding. Het succes van 2021 kende een uitgebreid vervolg in juli 2022, tijdens de tweede editie van Piano Lab. Ruim 40 talenten kandideerden voor de 20-tal beschikbare plaatsen. In deze editie kon de organisatie ook haar partners laten meegenieten tijdens een prachtig openingsconcert.

De voorbije edities ontdekken kan op verschillende video-  en fotoreportages:

Ambitie voor de toekomst

Met de medewerking van vooraanstaande pianist-pedagogen met een internationale reputatie wordt ook de derde editie een succes. Van zaterdag 15 tot zaterdag 22 juli 2023 staan Zlata Chochieva, Polina Leschenko, Vitaly Samoshko, Liebrecht Vanbeckevoort en Lukáš Vondráček klaar om hun kennis en ervaring te delen met de ijverige studenten. Samoshko en Vondráček zijn beiden de eerste laureaat van de Koningin Elisabethwedstrijd.

De internationale stage wordt dit jaar met de nodige luister ingezet. Piano LAB voorziet een exclusieve beleving, inclusief concert door de docenten. De stage wordt afgesloten met een concert door een fijne selectie vanstudenten.

PIANO LAB Partners 2023 – Geniet mee!

Piano LAB wil u tot stilstand brengen met de allerbeste pianomuziek, gebracht door de meesters van vandaag en morgen.

Met uw steun kan Piano LAB zich verder ontwikkelen tot de hotspot voor muzikaal talent en perfectie, terwijl u in de unieke setting van de Landcommanderij Alden Biesen kan genieten samen met uw gezelschap van internationaal artistiek pianotalent.

Om te proeven van deze exclusieve belevingen, kan u één van Piano LAB’s verschillende partnerpakketten overwegen. Uiteraard is er ruimte voor eigen ideeën en samenwerkingen op maat. Neem vooral uw eigen tempo.

Overtuigd, interesse of vragen?: Liebrecht Vanbeckevoort +32 495 99 74 58

Piano LAB is een organisatie van VIANOBILE vzw.

Uw gewaardeerde gift is welkom op

KBC Bank België  /  IBAN  BE41 7390 2091 4110  /  BIC  KREDBEBB